21. februar 2023

SUP: 2023 SUP eventyr du ikke kan undvære.

Leder du efter nye paddleboard-eventyr i 2023, men ved du ikke, hvor du skal begynde at lede?

Alle vores partnere er erfarne og velkvalificerede instruktører og trænere med mange års erfaring. Ikke alene vil de holde dig sikker, de kender også deres lokationer ud og ind - så de kender alle de skjulte perler, som du sandsynligvis nok aldrig selv ville kunne finde.

Vi har samlet en ræk unikke SUP oplevelser som du bare må prøve.

SUP i Budapest

Er du til et mix af storby ferie og SUP, så kan vi anbefale Budapest i Ungarn som nok er verdens smukkeste hovedstad. Her har vi samlet en luksus rejse fra den 16. - 22. maj 2023 med overnatning på Holiday Beach Budapest som er et 4-stjernet hotel.

SUP Budapest tager dig med på 3 guidede SUP ture med tilvalg af tre Night Paddle. Udover SUP turene, kan du få glæden af en guided sightseeing tur, og ellers blot slappe med Spa og hvad der ellers bringer dig ud på eventyr.

SUP i Berlin

Bliver vi i storbyen, så er Berlin bestemt også en by der er værd at opleve. Berlin er fuld af historie og du får rig mulighed for at udforske byen på egen hånd eller sammen med gruppen. Du vil blive taget med på 3 Super ture langs Spree floden det deler Berlin op i to, hvor du vil se Molecule Man, som er en skulptur

Du vil ligeledes få muligheden for at se byen om aftenen i skæret af byens lys.

Turen er budget venligt, og bestemt en tur der er værd at tage med på som en forlænget weekend, hvor du ikke behøver at tage en hel uges ferie fri fra arbejdet.

White Water SUP i Slovenien

Det er nok de færreste der har prøvet White Water SUP, men Bovec er det perfekte sted for SUP-ture rundt i Soča-dalen, velegnet til både begyndere og øvede. Den uberørte natur i de julianske alper gør dette sted til et sandt paddleboarding-paradis, hvor du sammen med os kan udforske den uberørte natur og skjulte perler.

Turen finder sted fra 10.-17. juni 2023, men du har som altid mulighed for kontakte os vedrørende private ture ved minimum 4 personer igennem os.

SUP Expedition på Nilen (Egypten)

Mange tænker straks hvad med flodheste og krokodiller? Men Nilen er lang, og i den nordlige del, hvor netop denne tur befinder sig, er der ingen fare for hverken flodheste eller krokodiller. Du kan tryg hoppe i og bade. Det kræver tilladelse af paddle på Nilen, og det har vi naturligvis sørget for.

Turen er for dig der ønsker at opleve livet på og omkring floden og en Egyptisk kultur, hvor du kommer tæt på Egyptens historie og oplever nogle rigtig lokale landsbyer, hvilket også gør det til en af ​​vores unikke ture. Vores bådbesætning er nubiere, som er glade for at vise dig livet i landsbyerne og på Nilens bred og fiskerne ved floden. Vi padler fra Aswan til Edfu akkompagneret af en traditionel sejlbåd, så når du bliver træt af at padle, kan du hoppe ombord og slappe af eller lære at sejle. På vejen stopper vi ved templer som Kom Ombo, Edfu, Philae. Vi overnatter på sejlbåden, der er ikke meget privatliv men der er naturligvis toiletter og varme brusere. Denne tur er for de eventyrlystne. Du kan medbringe dit eget SUP udstyr eller leje den igennem os.

Distancen afhænger af vind og strøm, men er estimeret til omkring 20-25 km om dagen. Strømmen er altid syd mod nord, så vi kommer til at paddle med strømmen.

Turen finder sted den 16. - 22. april 2023.

Er i en gruppe på minimum 6 personer, kan vi arrangere en personlig rejse for Jer når som helst, hvor I selv bestemmer datoen.

SUP Expedition i Sverige

Sverige byder på en helt fantastisk natur med fjeld undergrund, klippeøer, og små træ hytter langs vandet. På denne tur overnatter vi i tentsiles (overdækket hængekøjer), på en øde ø, og vi tilbereder mad over bål, og hygger på survival mode selvom det hele er planlagt.

Hele atmosfæren og det at være væk fra civilisationen, giver dig en afkobling fra hverdagens, som du ikke finder andet steds. Og du lærer nye mennesker at kende som deler samme passions som dig.

Skrevet af Week Escape