Om os

Hos Week Escape har passion for verden og rejsefællesskabet været drivkraften i vores søgen mod nye rejsemål og rejseformer. Uanset om rejsen er med fly, bus eller køre-selv, så er fællesskab og delte oplevelser vores fokus. Selvfølgelig med tid og plads til individuelle ønsker og behov.
Vores dygtige og erfarne rejseledere og instruktører har altid været vigtige for udbyttet af rejsen/oplevelsen - og det vil de også være i fremtiden. Derfor uddanner og udvikler vi løbende vores rejseledere, så vi også her følger med tiden. 

Week Escape har mange års erfaring indenfor afvikling af Events & Grupperejser, og tilbyder også skræddersyede rejser til firmaer og foreninger, eller større private grupper. 

Så slip væk fra hverdagens rutiner, grib chancen, og tag med på luksuriøse og unikke oplevelser. 

Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg give oplevelsen til en anden?


Jada. Når du har valgt den specifikke oplevelse eller rejse, kan du på siden hvor du indtaster dine egne oplysninger, skrive en kommentar hvor du kan tilføje modtagerens navn. 

Gavekort - hvad gør jeg?

Du kan bruge gavekortet på alle vores oplevelser/rejser. Er beløbet mindre, så vil du fortsat have penge til gode. Er beløbet mere, så vil du have muligheden for at betale difference ved booking. 

Arrangerer I oplevelser til private grupper?

Rejse-/oplevelsestilbud fra Week Escape er uforpligtende og kan tilbagekaldes, hvis dette skulle blive nødvendigt. Det er tilladt at tilbagekalde en booking i forbindelse med fejl i beregningen af pris eller andre tekniske fejl, der kan være opstået. Tilbagekaldelse skal udføres hurtigst som muligt, dog senest 8 timer efter bookingen. 

Husk altid at informere om begrundelsen. De(n) rejsende er i dette tilfælde berettiget til fuld refusion af eventuelle indbetalte beløb.
Vi arrangerer med glæde oplevelser til private arrangementer. Det gælder både til virksomheder såsom teambuilding events, til foreninger, eller til private grupper såsom en fødselsdag eller polterabend og lignende. Send en mail til weekescape@gmail.com med din forstpørgsel, og så stræber vi på at gøre det til den bedste oplevelsen for dig og din gruppe.

Hvad er Jeres aflysningspolitik

Ved mere end 3 dage til oplevelsen kan du ombooke på weekescape@gmail.com eller på telefonnummer 28 25 05 35.

Nogle oplevelser har dog særlige regler for booking fx. ved overnatninger, og der kan derfor være enkelte undtagelser. Dette vil fremgå under praktisk information.

Ved mindre end 3 dage til oplevelsen, kan oplevelsen ikke ombookes. Vær opmærksom på, at oplevelserne ofte omfatter forberedelser, som indebærer udgifter, der skal dækkes, og du kan derfor ikke få pengene tilbage for oplevelsen.

Jeg har købt en oplevelse hos Jer men ikke modtaget en booking bekræftelse på mail?

Vi oplever desværre af og til, at vores ordrebekræftelse lander i dit spamfilter. Tjek gerne der. Det kan også være, at der er en lille tastefejl i mailadresse eller at der simpelthen har været kortvarig fejl på vores platform, da du bestilte. Skriv gerne til os med valgt oplevelse, dit navn og købsdato, så sørger vi for at gensende din ordrebekræftelse.

Kan jeg forlænge min oplevelsesgave?

Alle vores oplevelsesgaver som kræver kalender booking er gyldige i 24 måneder (medmindre andet specifik er angivet derpå). Er din oplevelsesgave tæt på udløb, kan du sende os besked med ønske om forlængelse lige her.
Oplevelser med fastlagte datoer kan ikke forlænges, og skal afholdes på de givne datoer som fremgår af oplevelsen.
Vi arrangerer med glæde oplevelser til private arrangementer. Det gælder både til virksomheder såsom teambuilding events, til foreninger, eller til private grupper såsom en fødselsdag eller polterabend og lignende. Send en mail til weekescape@gmail.com med din forstpørgsel, og så stræber vi på at gøre det til den bedste oplevelsen for dig og din gruppe.