Saunagus i København

Saunagus på Østerbro ved Svanemøllen Strand - forkæl kroppen med wellness og afslapning

Oversigt

Oplev en unik og forfriskende saunagusoplevelse med vores mobile brændeopvarmede sauna. Saunaoplevelsen forstærkes med muligheden for saunagus. Saunagus på Østerbro afholdes af den lokale vinterbadeklub Vinterbad Østerbro, hvis gusmestre vil skabe en atmosfære af velvære ved at tilføre naturlige æteriske olier til brændeovnen. Dette skaber en behagelig og aromatisk damp, der forbedrer din åndedrætsfunktion og fremmer afslapning. Vores gusmester guider dig igennem det kolde dyp og vejrtrækningen. Du kan også læse mere i artiklen om hvordan du kommer igang med vinterbadning.

Yderligere information

Saunagusen har en varighed på en time, opdelt i tre sessioner. Mellem hver session har du mulighed for at tage et dyp i det kolde vand (vintermad) og indtage medbragt væske. Tidspunkterne for arrangementet varierer afhængigt af den bookede tid, husk at møde op 5 minutter før aftalt tid. Saunagus foregår ved Svanemøllen Strand, 2100 København Ø, i en mobil Saunavan med plads til 10 personer.

Du skal selv medbringe et håndklæde til at sidde på, en vandflaske, badetøj og eventuelt en badekåbe eller changing robe. Der er ingen specifikke krav for deltagelse, og alle er velkomne, uanset alder. Det er vigtigt at bemærke, at arrangementet kun gennemføres ved minimum fire deltagere. Der er også mulighed for at kontakte arrangørerne for booking af private grupper.

Book tid til saunagus her